dimecres, 28 d’abril del 2010

S'espera resolució imminent del cas de la Núria Pórtulas!

Des de l'Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas us recordem que el passat 13 d'abril va tenir lloc la vista del recurs a la sentència de l'Audiència Nacional presentat al Tribunal Suprem. Després de 2 setmanes esperem que la resolució es farà pública en breu.

El resultat de la resolució pot ser:

- Absolució!!!!!!!!!!!!!
- Inferior a 2 anys, per la qual cosa, tot i que es mantingués l'acusació de “temptativa de col·laboració amb organització terrorista”, no entraria a presó (per no tenir antecedents) però estaria fitxada
- Manteniment de la sentència: 2 anys i 6 mesos de presó, per la qual cosa entraria a presó una setmana més tard (aproximadament)
- En cap cas pot ser superior a dos anys i mig de presó, ja que la fiscalia no va presentar recurs a la sentència de l’Audiència Nacional

En aquest sentit fem una crida a tots aquests col·lectius i persones que heu donat suport des de tots els punts de la geografia, per a exigir la llibertat de la Núria Pórtulas al Tribunal Suprem. Hem de continuar fent saber que tot i la seva política repressiva cap a aquelles idees que poden fer trontollar la seva estructura, no ens aturaran, no ens faran callar.
Us convoquem a una concentració a les 20h davant de l'ajuntament del vostre municipi el dia que surti la resolució per fer un brindis per la victòria de tots i totes en el cas de sentència absolutòria o per mostrar el nostre rebuig en cas que aquesta sigui condemnatòria.
En el cas que la sentència continuï siguent condemnatòria us convocarem el dissabte de la mateixa setmana a una manifestació que començarà a les 19h davant l'antiga Subdelegació del Govern, a Girona.

Us animem a fer-ne tota la difusió possible!

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres: nuria.absolucio@gmail.com
o per a més informació: http://elsud.org/nuria

Núria absolució!
Lliures tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada