dissabte, 10 d’abril del 2010

Acció de Suport a la Núria Pórtulas


Escull el teu camí, salta el mur imposat!!!

Núria Absolució!!!!

-->>Fotos de l'acció-->>
Avui 10 d'abril s'han penjat del Pont de Pedra de Girona dues persones en solidaritat amb Núria Pòrtulas durant més de 3 hores. A quest acte reivindicatiu, pretén visualitzar els obstacles (repercussions i represàlies) que es troben les persones i els diferents col·lectius quan volen denunciar i canviar el sistema establert. En aquesta acció els vianants s'han trobat un obstacle que han hagut de superar com més bé els hi ha semblat per tal de seguir el seu camí. A diferència del que passa realment, aquests no han tingut cap repercussió ni represàlia.
Cal recordar que el pròxim 13 d'abril es realitzarà la vista pública del recurs a la sentència de l’Audiència Nacional presentat al Tribunal Suprem. A partir d'aquí s'iniciarà la deliberació d'aquest tribunal, que en un període aproximat de tres setmanes comunicarà la seva resolució. El resultat de la resolució pot ser:
- Absolució!!!!!!!!!!!!!
- Inferior a 2 anys, tot i que es mantingués l'acusació de “temptativa de col·laboració amb organització terrorista”, per la qual cosa no entraria a presó (per no tenir antecedents) però estaria fitxada
- Manteniment de la sentència: 2 anys i 6 mesos de presó, per la qual cosa entraria a presó una setmana més tard (aproximadament)
- En cap cas pot ser superior a dos anys i mig de presó, ja que la fiscalia no va presentar recurs a la sentència de l’Audiència Nacional


Per aquest motiu hi ha convocada una concentració el 12 d'abril a les 20:00 a la plaça del Vi de Girona.

Des de campanya de suport a la Núria Pórtulas, una vegada més aprofitem per denunciar que en tot aquest procés no s'han jutjat en cap moment ni fets ni accions sinó idees i maneres diferents de vida al sistema establert. Una evidència d'això és la sentència abstracta (temptativa de col·laboració), on darrere d'aquesta es visualitza l'estratègia de por i control social sobre totes aquelles que es mouen per la lluita social, i per tant és una forma que té l'estat d'imputar a qui els molesti.
Seguim exigint la dimissió dels responsables polítics i la llibertat real i sense condicions de la Núria Pórtulas