dilluns, 28 de gener del 2013

Fort desplegament policial abans durant i després de la manifestacio


Després de 4 mesos del judici i d'una sentencia redactada al 30 de novembre avui hem tornat a sortit al carrer més d'un centenar de persones per mostrar el nostre rebuig a una sentència sense fonaments i amb una voluntat absolutament política.

Avui hem tornat a viure un altre passatge esparéntic dels mossos d'esquadra i de les estrategies del departament d'interior.  Per tal d'impedir que la manifestació transcorregués amb normalitat, un fort desplegament especial ha bloquejat les entrades a Girona, retenint i escorcollant a una serie de cotxes que volien assitir a la manifestació i requisant gran part del material.
L'espectacle realitzat per les més de 10 furgonestes brigada BRIMO vingunda especialment per l'ocassió i 5 furgonestes de es ARRO no ha acabat aquí. Un cop finallitzada i desconvocada la manifestació els diferents antiavalots han baixat de les furgones amb una voluntat absolutament povocativa i amb voluntat d'iniciar una carrega sense sentit contra els manifestants. Per tal d'eitar les provocacions absurdes els manifestant han marxat pes carrers de la ciutat durant més e 30 minuts dispersant-se poc a poc i tot perseguits per a la gent per tal de generar panic entre nosaltres

Un cop més ens trobem trabes per poder sortir al carrer a fer sentir la nostra paraula que poden fer trontollar el seu stabishment i amb una demostració més que els gaire bé 6 ays de luita han incomodat els cossos policials i per extrapolacio interior.

CAP CODEMNA ENS FARÀ CREURE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada